Online Diary ♔ TERUKIR DI BINTANG ツ: Budak Baru Belajar

Tuesday, 7 February 2012

Budak Baru Belajar



Err ... ' awkward ' secara faktanya saya ni bukannya seorang yang mudah berbual dengan semua orang . Kalau dah betul betul kenal dengan orang tu , mulut saya tak akan berenti untuk tidak bercakap , Hee pelikkan . Takde lha , means kalau orang tu memang rapat dengan saya akan tahu macam mane diri saya yang sebenarnya . Korang fahamkan ? kalau tak faham sila hentuk kepala pada dinding 3x ==' mwehehe . Terlebih gedik walaupun saya agak pemalu tapi mulut saya ada masanya dia aktif nak bercakap . Oh , mungkin jugak jari saya lebih faham apa yang hati saya nak luahkan :D

Sebenarnya kan dah hampir 3 bulan saya pikir nak buat belog ke tak ? Since hari terakhir sekolah after jawab kertas BIOLOGY , woo im so scared :O . Subject bio lah yang paling boleh buat saya kecut perut taw , hee . Hei , sape kate subject ni senang ? maybe orang yang fikirannya cepat pick up tu bole lha . Kadang kadang time belajar tu bole terfikir yang saya ni BODOH sangat ker ? Teeeet ..  nou , tak payah cakap pasal school sebab dengan jayanya saya dan rakan rakan seperjuangan telah menamatkan pembelajaran kami sampai Form 5 . tapikan sedih jugak sebab lepas ni susah nak jumpe rakan rakan laen sebab kebanyakan diorang dah start untuk mencari kerja . Wei  , asal skema sangat ayat nii . HEHE . But now , disebabkan adenye perasaan ingin tahu tentang dunia bloging , so i decide to sign up now . Hee so Hello ! Bloggers im new here (takdelah baru sangat) * lambai tangan * :)


Haa , lagi satu saya suka sangat tersangat suka MEMBACA . lagi lagi Komik and Novel . benda nii dah jadi hobi dalam diri saya , kadang kadang jari ni terlebih rajin men'search karya karya penulisan 2u yang best best . Syok tu . Kalau boleh dah besar nanti impian saya nak jadi kartunis . Tapi bila saya tengok balik lukisan saya yang HAMPEH terhampih hampeh tu je kan ? Editor belum tengok , agak dia dah reject dulu 'sigh' . nilah namanya IMPIAN TANPA BATASAN . Hoii ! ingat jalur lebar je tanpa batasan ? Impian pun bolehlah , Wikiki  '',)


Kalau buat belog , entry pertama kene nak perkenalkan diri ke ? sebab saya tak berapa faham diri saya . Jadi , sape sape yang tak kenal tu buat buat kenal lha ek ? Bolehlah . . nanti lama lama awak semua datang belog saya awak kenal saya jugak :) Insyaallah .


Yosh , saya rasa cukup sampai sini . Ada masa saya bukak cerita lagi heheeeh . Saya suka ketawa tapi orang cakap ketawa banyak tak bagus sebab buleh buat kita LUPA . Tapi orang cakap hidup kene happy ? pada saya biasa kalau orang happy dia nak ketawa . Tapi mungkin jugak kita happy kita senyum je tak gelak bahak kan ? mungkin sebab saya suka sangat perhati orang sekeliling saya jadi saya keliru dengan ragam manusia yg pelbagai ni . Oke , jumpe lagi tattttaaaa ~ Hakuna Mattata .

Terima kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya, Like Kalau Suka ♥

No comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen