Online Diary ♔ TERUKIR DI BINTANG ツ

Tuesday, 20 March 2012

Kem Transformasi di Bukit Rokan, N9 ♥




Hai semua ! miss me ? no ? Okbaii . Sorry for the long hiatus . I decided to be away from bloging because ..
(1) I have a very boring life, so i have nothing to blog .
(2) I'm so lazy .. main reasons =='
(3) Buzy with doing nothing .. lame reasons . I just got a wondeerful life now :)


Big thanks for those who reminds me to update , Hehe . Enough, Latest update about me ? Exceli , before update belog ni , saya tak moleh nak sign in tauu . cause lupa apa password and mail . *grandma mind* Geeezz kalut gila kot , geram gila kot , padan muka kot =='
inilah akibat kalau dah lama tak update blog , naseb baek sekarang dah boleh , kalau tak konpem blog ni tersadai tak berupdate langsung ! rugilah kan .


Haaa , lari tajuk pulak . korang nampak kan title post nii , hehe . Daa lama pun sebenarnyee kem nii , mase 12-15 Februari tahun nii . saje hari nii baru nak update . malas-2 , kenapa perlu ade sifat malas ?
Nak tengok video ? Haa , sini  . tekan link nii tau :) http://www.youtube.com/watch?v=umMZRwzWkBI tetiba rajin buat video nii , kepada tuan punyee gambar dalam video nii i want to say sorry to you guys coz terhambik or tercuri or whatsoever pic korang eh . just letak dalam nii jee tak buat ape-2 pun -.-






Kem ni memang best laa . Fulamak , sebelum pegi sana kau maki kem tu ! dah sampai sana kau hina kem tu ! tapi bila dah bertapak kat sane , kau suka pulak ? Haha , saya cakap dekat korang memang tak sia sia pegi sane ! memang bagus untuk kita kita ni tau ! So , kalau berpeluang pegi sane ? Pegi lah yee adik adik ? Best !! * ni jujur ni tau tak tipu * Hee .

Nah , hambik kau ! nak sangat terpapar dekat sini . Heehe . Hari terakhir di kem ! Hwaa , tisu tisu . Hoho , konon . nampak gambar kat atas tuu ? Haha , tuu semua kawan kawan kat sane yg same group . tak kenal ? yang sangat comel and meletup letup macam popcorn . Yummy , Haa terlebih sudaa . yang baju merah tu , fasilitator dekat sane tapi kitorg just pggil Papa Is je :) Handsome ? Hehe , mestilah kan .Opss



Masa untuk say Bye bye kem transformasi . Jumpe lagi Yek ? love and hugs from us ! ceh , amik hati Tok abah , papa , ayah , bonda , ibu kat kem sane -.-

Thanks to ahli group 1 , sape ? Papa is , along , angah , slam , muaz , wan teh , fiq , ahmad , sham , sudin , nabyla , fatin diyana , shimaa (me) , lyena , erma , fatin syafieqah , nadiah , efa , ain , kak lin , ana , amira , liza and adila . ade lagi ke ? takde kot , Hehe . sorry kalau ade yang tertinggal . ramai sgt =='
Kepada Noorakma , NorBaizura & Ema Fazlina ! Sorry tak dapat ajak korang ke kem nii , korang keje kan . so , faham-2 laa yee . Hehe

Sebelum tuu ! Wait ~ saya nak ucapkan dan mendoakan saya dan batch spm candidates 2011 yang akan mengambil result SPM 21 mac ni , esok laa . semoga berjaya dapatkan keputusan cemerlang straight A's dan banyak-2 . Tak lupa juga class 5 Science 2011 SMK Chanis, hope kita dapat mengharumkan nama sekolah ! Ceewah -.-

Terima kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya, Like Kalau Suka ♥

♥ A great feeling ♥



Yaay , tak tahu kenapa hari ni terasa happy sangat , well otak kalau kurang centre memang macam tuh . Haha , okay okay , calm down beb . Kita mesti bertenang bila kita happy nanti lain pulak yang jadi , muehehehe ! karang silap hari bulan ada yang jadi hulk kang . Hijau gituh , okoko , hari nii makan makan , basuh baju , tolong kakak *adik mithali kan Hehe . then , tengok akak menjahit baju yang huh seyes berlambak giler kut ! nak tolong tak boleh tak reti menjahit kan , tolong tengok jee laa . Then , amik laptop nak tulis tulis dalam blog , yang cuma nak cakap , nii lah rutin harian saya sepanjang masa nii :D Bosan kan ..


PERCUBAAN PERTAMA # kitorag buat benda alah nii :D




Haa , lagi satu . saya dah pandai buat kek ! Hehe , thanks to Fatin Diyana for the tutor . Hehe , daripada kitorang duduk macam orang takde wawasan kat rumah tuu , dengan senang hati nyee saya belajar buat benda nii -.-


Nampak tak gambar kat atas tuh ? Haa , acelli kitorang nak wat cup cake . Hehe , jenuh jugak laa kitorg pusing satu kedai semata mata nak cari bekas cupcake yang sama saiz biase orang buat tuu , tak kecik tak besar kan . tapi tak jumpe , kitorang just guna yang saiz kecik jee la . tapi omey apa ! Hehe , rasa ? Haha , hanya saya dan kawan saya jee yang tau . Hee -.- kan kan ? Bole laa , not bad .



Percubaan Kedua ..

jeng jeng jeng

Haha , kitorang buat donat jee . Just tambah coklat di atas nyee sahaja :D

Percubaan Ketiga ..

Kek coklat moise kukus , korang mesti penah makan kan ! Hehe , agak teruja jugak laa sebab tiba tiba boleh buat kek nii , normal laa kut umur macam nii baru nak pandai buat kek kan . Hahaha , thanks you so much much Fatin ! Hehe , nanti kita buat business kek nak ? tunggu 5 tahun akan datang . Hehe berangan lebih =='
angan angan mak jenin  , Hahaha :)

Oke , stop writing here . tak tau nak membebel ape dah kat sinii . ade mase kita update lagi -.-

Terima kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya, Like Kalau Suka ♥

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen