Online Diary ♔ TERUKIR DI BINTANG ツ: ♥ A great feeling ♥

Tuesday, 20 March 2012

♥ A great feeling ♥



Yaay , tak tahu kenapa hari ni terasa happy sangat , well otak kalau kurang centre memang macam tuh . Haha , okay okay , calm down beb . Kita mesti bertenang bila kita happy nanti lain pulak yang jadi , muehehehe ! karang silap hari bulan ada yang jadi hulk kang . Hijau gituh , okoko , hari nii makan makan , basuh baju , tolong kakak *adik mithali kan Hehe . then , tengok akak menjahit baju yang huh seyes berlambak giler kut ! nak tolong tak boleh tak reti menjahit kan , tolong tengok jee laa . Then , amik laptop nak tulis tulis dalam blog , yang cuma nak cakap , nii lah rutin harian saya sepanjang masa nii :D Bosan kan ..


PERCUBAAN PERTAMA # kitorag buat benda alah nii :D




Haa , lagi satu . saya dah pandai buat kek ! Hehe , thanks to Fatin Diyana for the tutor . Hehe , daripada kitorang duduk macam orang takde wawasan kat rumah tuu , dengan senang hati nyee saya belajar buat benda nii -.-


Nampak tak gambar kat atas tuh ? Haa , acelli kitorang nak wat cup cake . Hehe , jenuh jugak laa kitorg pusing satu kedai semata mata nak cari bekas cupcake yang sama saiz biase orang buat tuu , tak kecik tak besar kan . tapi tak jumpe , kitorang just guna yang saiz kecik jee la . tapi omey apa ! Hehe , rasa ? Haha , hanya saya dan kawan saya jee yang tau . Hee -.- kan kan ? Bole laa , not bad .



Percubaan Kedua ..

jeng jeng jeng

Haha , kitorang buat donat jee . Just tambah coklat di atas nyee sahaja :D

Percubaan Ketiga ..

Kek coklat moise kukus , korang mesti penah makan kan ! Hehe , agak teruja jugak laa sebab tiba tiba boleh buat kek nii , normal laa kut umur macam nii baru nak pandai buat kek kan . Hahaha , thanks you so much much Fatin ! Hehe , nanti kita buat business kek nak ? tunggu 5 tahun akan datang . Hehe berangan lebih =='
angan angan mak jenin  , Hahaha :)

Oke , stop writing here . tak tau nak membebel ape dah kat sinii . ade mase kita update lagi -.-

Terima kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya, Like Kalau Suka ♥

No comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen